U bent hier

Home | Shows

Foute avond met: Johnny Amsterdam, André Gajes en Foute Elvis


Wat betekenen de icoontjes? Klik hier!

De foute avond is zeer geschikt voor (bedrijfs)feesten tot ongeveer 200 personen in deze uitvoering. Heeft u meer mensen op uw bedrijfsfeest, dan maken we een aangepaste show met meer artiesten, aankleding etc.

De foute avond is entertainment pur sang. Mensen willen entertainment en dat is wat Johnny weet te brengen. Johnny Amsterdam is hij de ietwat overdreven, brutale, steenrijke, gevierde artiest die het uw klanten naar de zin maakt. Johnny’s set duurt 40 minuten en daarna deelt Johnny handtekeningen uit. Tijdens deze set worden er foto's genomen van Johnny met uw gasten en direct vertoont op een mooie "plasma". Deze foto's zijn voor uw gasten te downloaden via zijn facebookpagina vanaf de eerste werkdag na het optreden. Tevens deelt Johnny een aantal T-shirts uit en CD's van zijn laatste single. Al met al is hij dan al snel een dikke 50 minuten uw gasten aan het entertainen. Johnny wordt opgevolgd door de "foute neef van...", niemand minder dan André Gajes betreedt het podium en als klapstuk (is gebleken) van de avond komt de Foute Elvis act voorbij. Een 12 minuten durende totaal maffe volstrekt foute imitatie-act waarbij de haren van Elvis niet goed zitten, Elvis-pak met hoog water en superkitsch ringen aan de handen. Overigens is de stem verrassend in de buurt van de echte KING!

De foute avond boekt u als een 4 uur durende show met daarin totaal 90 minuten live optredens. Op de momenten dat er geen live zang is neemt de DJ de gezelligheid in handen.

In overleg met u wordt de muziekkeuze bepaald, want wilt u alleen oude foute muziek, of een mengeling? Mag er een blokje foute house of 70's muziek in of liever niet etc. Dit nemen wij altijd aan het begin van de show met u door.

Natuurlijk kiest u niet voor een foute avond wanneer u niet van gezellige Nederlandstalige muziek houdt, denk aan veel Hazes, Koos Alberts, Frans Bauer, Grad Damen. Maar ook Frank van Etten, John West & Lange Frans, Frans Duits, Tino Martin en André Hazes jr.  Alsmede BZN, Boney M, LUV en Maywood, of wat dacht u van De Cats, George Baker en Bonny St. Claire. We bekijken wat uw publiek "vraagt" en passen de muziekkeuze daarop aan. Elke foute avond heeft het foute disco blok zodat u met zijn allen even lekker kunt dansen!

Johnny verzorgd zijn shows voor scherpe prijzen. In de prijs is inbegrepen:

  • UWV GAK en sociale lasten en premies
  • Poster ondersteuning en een fotoverslag op facebook
  • Inclusief geluidsset en drive in show incl. lichtshow
  • DJ
  • Reiskosten

U boekt deze complete show voor slechts €995.- ex. 6% btw op basis van 4 verzorgingsuren. Extra uur is €75.- ex. btw.

U kunt deze show naar behoeven uitbreiden met een grotere lichtshow, meer Amsterdams decor of aanvullende karaoke!

Bel voor boeking met ons kantoor. Klik voor een vergroting op een van onderstaande foto's.
JOHNNY AMSTERDAM IS GEKKIGHEID IN DE TENT!

Het is altijd lachen met Johnny. Elke avond gaat Johnny met zijn fans op de foto en dat is altijd goed voor lachende gezichten.

Behalve lachende gezichten toveren op de gezichten van zijn fans deelt Johnny ook T-shirts uit met zijn beeltenis en als klap op de vuurpijl ook nog een aantal exemplaren van zijn CD met zijn HIT!

Johnny is geliefd van jong tot oud. Ik sta hier op de foto met een van "de Bevers"! Een legendarische familie uit Heino die al 15 jaar fan zijn!!!

Boks met een jonge fan!

En weer een oudere fan! Een totaal andere avond entertainment dan u gewend bent. Johnny is de artiest in het overdrevene en er voor u!

"Naast het succesvolle typetje Johnny Amsterdam is een waar succes gebleken in alle jaren dat wij deze show verzorgen: DE ANDRE HAZES ACT, ofwell André Gajes!

Nog een foto van de Hazes act, echter is deze genomen tijdens een Johnny Amsterdam Partyshow.

Johnny deelt handtekeningen uit. In principe alleen op blote borsten van vrouwen, maar ja de volgende foto's bewijzen anders.

Trots laten de meeste fans hun handtekening van Johnny zien. Overigens is deze gemakkelijk te verwijderen met wat JIF en een nagelborsteltje....

Bij uitzondering zet Johnny een handtekening op de blote kont!

Na de Hazes-act is het de beurt aan de Foute Elvis. Deze act is echt fout. De mensen liggen vaak dubbel van het lachen alleen al om de idiote opkomst en haar wat alle kanten opzit, een pak gewoon over zijn eigen kleren en met hoog water!

Altijd gek. Johnny Amsterdam, voor uw feest: DE MAN!

Dat de aanwezigheid van Johnny Amsterdam tot een hoop hilariteit aanzet bewijst deze foto maar weer eens.

Ook tijdens middagfeesten wordt Johnny vaak gevraagd. Hier was ik te gast bij VV Hierden om het kampioensfeest van deze voetbalvereniging op te luisteren.

I'm stupid!

 

www.horeca-entertainment.nl | Jodelheidi.nl | Jodelherman.nl
Copyright © 2012. Niets uit deze website mag worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van het management van Johny Amsterdam.