U bent hier

Home | Shows

Johny Amsterdam Campingfeest!

Wat betekenen de icoontjes? Klik hier!

Johny Amsterdam is de overdreven, brutale, steenrijke gevierde artiest die het uw klanten naar de zin maakt. In een 4 uur durende show vermaakt Johnny Amsterdam op een humorvolle wijze uw gasten.

Complete straat omgebouwd tot "camping"


De show wordt geleverd incl. geluidset, lichtshow en DJ. Johnny Amsterdam, voor deze gelegenheid speciaal in campingsmoking, zingt een wervelende set van ruim 40 minuten en vermaakt uw gasten met zijn scherpe humor tussen de nummers door. Ook zal hij zijn laatste CD uitdelen alsmede zijn overbekende T-shirts. Na het optreden deelt hij vervolgens in zijn meet en greet zijn handtekeningen uit. Tijdens zijn optreden worden er foto's genomen van uw gasten en vervolgens direct vertoond op een flatscreen! Hierop wordt altijd zeer enthousiast gereageerd, bovendien zijn de foto's te downloaden vanaf de facebookpagina van Johnny.

De tweede set is voor André Gajes (Hazes-act), gevolgd door een aantal wat snellere nummers. En als klap op de vuurpijl zal de Elvis act uw gasten verbazen en laten omrollen van het lachen. Onze Elvis-act is een totaal maffe vertoning van 5 nummers incl. gitaar! Give aways, poster-ondersteuning en fotokaarten maken deze topshow helemaal compleet.
Deze show is maatwerk en wordt in samenwerking met u volledig naar uw wensen ingevuld. Startprijs campingshow is €995.- ex. btw (laag tarief)

Onderstaande foto's zijn van een bedrijfsfeest! Wij hebben voor deze klant die ter ere van het feit dat zij de noodkantoren mochten verlaten een complete straat tussen 2 gebouwen met MOKA's (mobiele kantoren) omgebouwd tot camping. Deze "camping" hadden wij verdeeld in 3 secties, te weten een tropisch, Oranje (WK) en Amsterdams gedeelte zoals we dat ook wel kennen van de echte camping. Tevens hadden wij om het gevoel extra te versterken een zwembad aangelegd en een groot springkussen geplaatst! Johny Amsterdam trad op in zijn campingsmoking, en André Gajes gaf acte de presence. Wat leuk was: de cateringmedewerkster vond het meubilair (goedkope tuinstoeltjes) een beetje aftands. Maar dat was juist de bedoeling. Gelukkig snapte ze na onze uitleg de gimmick! Dit feest was een feest op maat en kost dus iets meer dan de normale bedrijfsfeestenprijs.

Bekijk de onderstaande foto's groter door erop te klikken.

De complete straat. Wij hebben de straat tussen 2 mobiele kantoorgebouwen omgebouwd tot "camping". Hierin 3 gedeeltes aangebracht, een Nederlands veldje, een tropisch veldje en een Amsterdams getint gedeelte.

Een gezellig amsterdams terras, toch? Het weer werkte gelukkig goed mee!!

Drive in show. Momenteel nog uitgebreider dan dit! Wij hebben medio 2011 alle lampen vervangen door LED.

Om de campingsfeer compleet te maken een springkussen erbij!

Zwembad inclusief. U ziet, wij denken op een leuke manier mee om uw (bedrijfs)feest een succes te maken.

Feest! Dus wordt er ook door de gasten lustig op losgezongen. Uiteraard is dit in het laatste uurtje, dus is het al wat leeg op de achtergrond.

Camping johnny met oranjefans.

Camping Johnny van volks tot heertje!

Camping Johnny op de foto met uw campinggasten

Altijd lachen met Johnny in campingsmoking

Fan in foute bloemetjesjurk.

Speech onder mijn toeziend oog! Ik heb altijd een extra draadloze microfoon bij me voor uw speech.

Altijd lachende gezichten als mensen Johnny zien. Vanzelfsprekend zijn de handtekeningen die johnny na afloop uitdeelt altijd zeer gewild!

Iedereen is gek op Johnny!

Andre Gajes voor de Hazes fans.

 

www.horeca-entertainment.nl | Jodelheidi.nl | Jodelherman.nl
Copyright © 2012. Niets uit deze website mag worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van het management van Johny Amsterdam.