U bent hier

Home | Shows

Aanvullingen

Johnny's Rad van Fortuin.

Johnny heeft zijn eigen Rad van Fortuin of Rad van Avontuur. Net hoe u het noemen wilt. U boekt dit eenvoudig als extra op uw feest. Lossstaand op uw eigen feest of als onderdeel van de partyshow of Foute avond.Johnny presenteert op humoristische wijze zijn Rad van Fortuin.Johnny heeft zijn eigen Rad van Fortuin of Rad van Avontuur. Net hoe u het noemen wilt. U boekt dit eenvoudig als extra op uw feest. Lossstaand op uw eigen feest of als onderdeel van de partyshow of Foute avond.
Foute prijzen zoals CD’s van Bonnie St. Claire en Koos Alberts, nep begonia’s in pot, flessen rode wijn alsmede Weekends worden in hoog tempo weggegeven. Standaard heeft Johnny voor € 75.- aan prijzen mee, maar in overleg met u kan de prijzenpot hoger of levert u zelf wat extra prijzen aan zoals broodroosters en senseo koffie apparaten?

Welke mogelijkheden zijn er:

* Rad van Fortuin als aanvulling op een avondvullende show
* Rad van Fortuin als losse boeking

Bij een losse boeking zingt Johnny vooraf 2 liedjes en presenteert vervolgens het rad. Na afloop geeft Johnny nog een spetterende toegift van minimaal 3 nummers.

Prijs als aanvulling €125.-
Prijs bij losse boeking €520.- (inprikken)

Johnny's Kennisquiz

Als aanvulling is de kennisquiz echt een aanrader. 8 personen strijden met leuke vragen tegen elkaar en de 2 winnaars van elke Johnny presenteert als een ware quizmaster zijn kennisquiz
met de meest foute vragen die er maar te bedenken zijn. Zoals; Wie was de beste weggever van rozen? (antwoord; Ronnie Tober “Breng die rozen naar Sandra”) En natuurlijk veel meer onzinnige vragen, bijv. “Waar wonen de Tokkies straks?” of Wat neemt Dennie Christiaan mee naar een filmpremiere? (Masupilami, red.)

De Kennisguiz bevat 4 echte quizzuilen incl. computer die exact weet wie er als eerste op de knop drukte.

Tevens herkenning d.m.v. zwaailamp. Voor de winnaar hebben wij een grote beker als beloning!

Prijs als aanvulling €150.-
Prijs als losse boeking €545.- (inprikken)

Johnny (her)opent uw (café)bedrijf.

Johnny (her)opent op spectaculaire wijze uw café, winkel of bedrijf.
Johnny is natuurlijk al een spetterende verschijning op zich, en kan dat extra tot uiting brengen tijdens uw (her)opening. Wat dacht u van een spectaculaire aankomst van Johnny in een grote limousine, een indrukwekkend podium met zware geluidsinstallatie vanwaar Johnny een (humoristische) openingsspeech houdt. Vervolgens zingt Johnny 2 à 3 nummers en (her)opent vervolgens uw café, winkel of bedrijf d.m.v. bijv. het afvuren van een mega confettischot of het doorknippen van een lint. Overlegt u goed met het management van Johnny over de mogelijkheden Zij kunnen alles voor u verzorgen, van limousine, rode loper tot en met......

Als johnny Amsterdam uw bedrijf mag (her)openen, dan verzekert u zichzelf van een spectaculaire act. Als optie kunt u zelfs kiezen de aankomst per limousine te doen voor nog meer effect! Johnny vindt het geen probleem..... Bij deze fantastische opening was als extra optie ook nog een paparazzi fotograaf ingehuurd.

Johnny verricht de openingshandeling.

Als opwarmer zal Johnny na aankomst 2 of drie nummers zingen en de mensen opwarmen voor de eigenlijke opening. Johnny kan die verrichten of hij kondigt uw plaatselijke bekendheid of BN'er aan.

 

www.horeca-entertainment.nl | Jodelheidi.nl | Jodelherman.nl
Copyright © 2012. Niets uit deze website mag worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van het management van Johny Amsterdam.