U bent hier

Home

Shows

Johny Amsterdam. Uw entertainer stond al diverse malen op de cover van de meest toonaangevende bladen.Johny Amsterdam; uw multifunctioneel inzetbaar entertainmenttalent!

Wilt u eens een anders dan anders benadering voor uw feest? Johny Amsterdam is de man! Als ijsbreker opent hij uw feestavond, als gangmaker brengt hij uw feest naar een hoogtepunt. U beslist of Johny Amsterdam 1 x 40 minuten optreedt (+ meet en greet waarbij hij handtekeningen zal uitdelen, T-shirts en CD's deelt hij tijdens zijn optreden uit) of dat u zegt; verzorg de gehele feestavond incl. (feest)DJ, Amsterdamse decoratie en verdere artiesten zoals bijv. Peter Beense of een animator. Neem om alle mogelijkheden te bespreken contact op met  Johny's vaste boekingsbureau; horeca-entertainment.nl. 0226 - 45 41 43

Om de multi-inzetbaarheid van Johny verder onder uw aandacht te brengen, alsmede u een goed inzicht te geven van zijn kwaliteiten bieden wij u in het keuzemenu wat u ziet als u met de muis over de button "wapenfeiten' gaat diverse mogelijkheden voor uw (bedrijfs)feest.

* Johnny Amsterdam 1x40min. + meet en greet
* Foute Avond
* Campingtour
* Aanvullingen

De pictogrammen die u ziet hebben de volgende betekenis; (klik op de evt. foto's naast de tekst voor een vergroting)

Johny Amsterdam treedt 40 minuten op. Daarna zal hij zijn befaamde meet en greet houden. Een boeking van 40 minuten is natuurlijk wel compleet! Dus incl. geluidsset, Johny deelt T-shirts uit, gaat met uw gasten op de foto en die worden geplaatst op deze website. Johny deelt zijn CD "Het is een nacht" uit en in de meet en greet natuurlijk zijn handtekeningen op zijn mooie A5 formaat handtekeningen kaarten.
90 minuten show.
Een 3 uur durend show programma incl. de pauzemuziek verzorgd door onze drive in show. Elke show is standaard voorzien van een drive in show. Onze drive in shows leveren wij normaliter zonder lichtshow. (optioneel verkrijgbaar)
Een 4 uur durend show programma incl. de pauzemuziek verzorgd door onze drive in show. Elke show is standaard voorzien van een drive in show. Onze drive in shows leveren wij normaliter zonder lichtshow. (optioneel verkrijgbaar)
Een 5 uur durend show programma incl. de pauzemuziek verzorgd door onze drive in show. Elke show is standaard voorzien van een drive in show. Onze drive in shows leveren wij normaliter zonder lichtshow. (optioneel verkrijgbaar) In de vijf uur durende shows zien wij het eerste uur als "inloopuur". Wij staan dus lekker klaar en de gasten druppelen langzaam de feestruimte binnen.
Uw artiest Johny Amsterdam treedt 40 minuten op en deelt tijdens zijn optreden T-shirts uit, vanzelfsprekend zijn nieuwe CD en op het eind van het optreden zijn fotokaart met handtekening! (Meet en Greet)
Act: André Gajes. In een 40 minuten durende set zingt André Gajes de grootste hits van zijn beroemde neef. Hij is niet voor niets de foute neef van.... En u en uw gasten zingen natuurlijk uit volle borst mee! Aansluitend doen we de Jan Smit mini special. (2 of 3 liedjes)
Als klapstuk van de avond komt de foute Elvis een stevig stukje Rpck & Roll brengen. Foute haren, pak dat niet past etc. Uw gasten rollen om van het lachen.
Uw artiest: Johny Amsterdam; maar dan in campingsmoking. Hilarisch!
Wij maken foto's van uw feest en plaatsen die op de facebookpagina van Johny Amsterdam. Op uw verzoek sturen wij u een cd met de grote formaten toe.
Johny deelt T-shirts uit.
Johny deelt zijn CD-single "Het is een nacht uit" uit! CD uitgebracht in 2011.
Uw show is voorzien van een DJ. Hij heeft de beschikking over een muziekcomputer en draait de muziek zoals besproken. Camping, fout of Hollands. Bij bedrijfsfeesten voorzien wij de shows altijd in overleg van een fout discoblokje.
Uw show is voorzien van een set aanvullende karaoke. Meestal in het laatste uurtje willen de gasten zelf zingen en wij bieden ze die mogelijkheid. Let op; het is niet de bedoeling dat de door u geboekte show een karaokeshow wordt behalve wanneer dat in overleg met u is besproken.
In de show zal een lekker dansbaar dansblokje worden opgenomen om de (vooral bij bedrijfsfeesten) aanwezigen die niet zo van al het NL geweld houden te plezieren.
Johny neemt zijn rad van fortuin mee en een doos vol onzinnige prijzen en maakt middels een hilarische ronde alle prijswinnaars bekend!
Uw geboekte drive in show is voorzien van een lichtshow.
Johny neemt decor mee. De hoeveelheid is afhankelijk van uw geboekte show. Vraag bij twijfel even na aan uw boekingsbureau.
   
   

 

www.horeca-entertainment.nl | Jodelheidi.nl | Jodelherman.nl
Copyright © 2012. Niets uit deze website mag worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van het management van Johny Amsterdam.