Foute avond met:
Johny Amsterdam, André Gajes en Foute Elvis

Optreden Johny Amsterdam 1 x 40 minuten excl. handtekeningen uitdelen Hazes act Maffe Elvis act Foto's direct on flatscreen 4 uur durende show Johny deelt zijn CD single uit Johny deelt T-shirts uit DJ inclusief
Wat betekenen de icoontjes? Klik hier!

De foute avond is zeer geschikt voor een gezellige avond in het café, of een kleinschalig bedrijfsfeest tot ongeveer 150 personen. Johny neemt een drive in show en plaatjes jock mee en verzorgt een 4 uur durende show.

 • Johny is een typetje van zanger/entertainer Ronald J.C. Kooij

  De foute avond is entertainment pur sang. Mensen willen entertainment en dat is wat Ronald weet te brengen. Als Johny Amsterdam is hij de ietwat overdreven, brutale, steenrijke, gevierde artiest die het uw klanten naar de zin maakt. Johny’s set duurt 40 minuten en daarna deelt Johny handtekeningen uit. Tijdens deze set worden er foto's genomen van Johny met uw gasten en direct vertoont op een mooie "plasma". Deze foto's zijn voor uw gasten te downloaden via zijn facebookpagina vanaf de eerste werkdag na het optreden. Tevens deelt Johny een aantal T-shirts uit en CD's van zijn nieuwste single. Al met al is hij dan al snel een dikke 50 minuten uw gasten aan het entertainen. Johny wordt opgevolgd door de "foute neef van...", niemand minder dan André Gajes betreedt het podium en als klapstuk (is gebleken) van de avond komt de Foute Elvis act voorbij. Een 12 minuten durende totaal maffe volstrekt foute imitatie-act waarbij de haren van Elvis niet goed zitten, Elvis-pak met hoog water en superkitsch ringen aan de handen. Overigens is de stem verrassend in de buurt van de echte KING!

  De foute avond boekt u als een 4 uur durende show met daarin totaal 90 minuten live optredens. Op de momenten dat er geen live zang is neemt de DJ de gezelligheid in handen. 

  In overleg met u wordt de muziekkeuze bepaald, want wilt u alleen oude foute muziek, of een mengeling? Mag er een blokje foute house of 70's muziek in of liever niet etc. Dit nemen wij altijd aan het begin van de show met u door.

  Natuurlijk kiest u niet voor een foute avond wanneer u niet van gezellige Nederlandstalige muziek houdt, denk aan veel Hazes, Koos Alberts, Frans Bauer, Grad Damen. Maar ook Frank van Etten, John West & Lange Frans, Frans Duits, Tino Martin en André Hazes jr.  Alsmede BZN, Boney M, LUV en Maywood, of wat dacht u van De Cats, George Baker en Bonny St. Claire. We bekijken wat uw publiek "vraagt en passen de muziekkeuze daarop aan. Elke foute avond heeft het foute disco blok zodat u met zijn allen even lekker kunt dansen!

  Johny verzorgd zijn shows voor scherpe prijzen. In de prijs is inbegrepen:

  • UWV GAK en sociale lasten en premies
  • Poster ondersteuning en een fotoverslag op facebook
  • Inclusief geluidsset en drive in show (geen lichtshow)
  • DiJ Dino (Plaatjesjock)
  • Reiskosten
  U boekt deze show voor slechts €595.- ex. 6% btw.

   

  U kunt deze show naar behoeven uitbreiden met een lichtshow, Amsterdams decor of aanvullende karaoke!

  Bel voor boeking met ons kantoor. Klik voor een vergroting op een van onderstaande foto's.

  JOHNY AMSTERDAM IS GEKKIGHEID IN DE TENT!

   

 
Het is altijd lachen met Johny. Elke avond gaat Johny met zijn fans op de foto en dat is altijd goed voor lachende gezichten. Behalve lachende gezichten toveren op de gezichten van zijn fans deelt Johny ook T-shirts uit met zijn beeltenis en als klap op de vuurpijl ook nog een aantal exemplaren van zijn CD met zijn HIT! Johny is geliefd van jong tot oud. Ik sta hier op de foto met een van "de Bevers"! Een legendarische familie uit Heino die al 15 jaar fan zijn!!!
Boks met een jonge fan! En weer een oudere fan! Een totaal andere avond entertainment dan u gewend bent. Johny is de artiest in het overdrevene en er voor u! Naast het succesvolle typetje Johny Amsterdam is een waar succes gebleken in alle jaren dat wij deze show verzorgen: DE ANDRE HAZES ACT, ofwell André Gajes!
Nog een foto van de Hazes act, echter is deze genomen tijdens een Johny Amsterdam Partyshow. Johny deelt handtekeningen uit. In principe alleen op blote borsten van vrouwen, maar ja de volgende foto's bewijzen anders. Trots laten de meeste fans hun handtekening van Johny zien. Overigens is deze gemakkelijk te verwijderen met wat JIF en een nagelborsteltje....
Bij uitzondering zet Johny een handtekening op de blote kont! Na de Hazes-act is het de beurt aan de Foute Elvis. Deze act is echt fout. De mensen liggen vaak dubbel van het lachen alleen al om de idiote opkomst en haar wat alle kanten opzit, een pak gewoon over zijn eigen kleren en met hoog water! Altijd gek. Johny Amsterdam, voor uw feest: DE MAN!
Dat de aanwezigheid van Johnny Amsterdam tot een hoop hilariteit aanzet bewijst deze foto maar weer eens. Ook tijdens middagfeesten wordt Johny vaak gevraagd. Hier was ik te gast bij VV Hierden om het kampioensfeest van deze voetbalvereniging op te luisteren. I'm stupid!

Fans online

We hebben 7 gasten en geen leden online

Luister mijn hit!

Facebook Like