Johny Amsterdam; uw multifunctioneel inzetbaar entertainmenttalent!Johny Amsterdam. Uw entertainer stond al diverse malen op de cover van de meest toonaangevende bladen.

Wilt u eens een anders dan anders benadering voor uw feest? Johny Amsterdam is de man! Als ijsbreker opent hij uw feestavond, als gangmaker brengt hij uw feest naar een hoogtepunt. U beslist of Johny Amsterdam 1 x 45 minuten optreedt (incl. meet en greet en handtekeningen uitdelen, foto's en T-shirts en CD's die hij uitdeelt) of dat u zegt; verzorg de gehele feestavond incl. (feest)DJ Amsterdamse decoratie en verdere artiesten zoals bijv. Peter Beense of een animator. Neem om alle mogelijkheden te bespreken contact op met  Johny's vaste boekingsbureau; horeca-entertainment.nl. 0226 - 45 41 43

Om de multi-inzetbaarheid van Johny verder onder uw aandacht te brengen, alsmede u een goed inzicht te geven van zijn kwaliteiten bieden wij u in het keuze menu wat u ziet als u met de muis over de button "wapenfeiten' gaat diverse mogelijkheden voor uw (bedrijfs)feest.

* Foute Avond
* Johny Amsterdam Partyshow
* Campingtour
* Aanvullingen

De pictogrammen die u ziet hebben de volgende betekenis; (klik op de evt. foto's naast de tekst voor een vergroting)

Optreden Johny Amsterdam van 40 minuten Johny Amsterdam treedt 40 minuten op. Daarna zal hij zijn befaamde meet en greet houden. Een boeking van 40 minuten is natuurlijk wel compleet! Dus incl. geluidsset, Johny deelt T-shirts uit, gaat met uw gasten op de foto en die worden geplaatst op deze website. Johny deelt zijn CD "Het is een nacht" uit en in de meet en greet natuurlijk zijn handtekeningen op zijn mooie A5 formaat handtekeningen kaarten.
90 minuten show. 90 minuten show.
3 uur durend show programma. Een 3 uur durend show programma incl. de pauzemuziek verzorgd door onze drive in show. Elke show is standaard voorzien van een drive in show. Onze drive in shows leveren wij normaliter zonder lichtshow. (optioneel verkrijgbaar)
4 uur durend show programma. Een 4 uur durend show programma incl. de pauzemuziek verzorgd door onze drive in show. Elke show is standaard voorzien van een drive in show. Onze drive in shows leveren wij normaliter zonder lichtshow. (optioneel verkrijgbaar)
5 uur durend show programma, meestal voorzien van een zg. ïnloopuur Een 5 uur durend show programma incl. de pauzemuziek verzorgd door onze drive in show. Elke show is standaard voorzien van een drive in show. Onze drive in shows leveren wij normaliter zonder lichtshow. (optioneel verkrijgbaar) In de vijf uur durende shows zien wij het eerste uur als "inloopuur". Wij staan dus lekker klaar en de gasten druppelen langzaam de feestruimte binnen.
Uw artiest Johny Amsterdam!

Uw artiest Johny Amsterdam treedt 45 minuten op en deelt tijdens zijn optreden T-shirts uit, vanzelfsprekend zijn nieuwe CD en op het eind van het optreden zijn fotokaart met handtekening!

 

André Gajes act. Act: André Gajes. In een 40 minuten durende set zingt André Gajes de grootste hits van zijn beroemde neef. Hij is niet voor niets de foute neef van.... En u en uw gasten zingen natuurlijk uit volle borst mee! Aansluitend doen we de Jan Smit mini special. (2 of 3 liedjes)
Als klapper van de avond komt de foute Elvis even een stevige set rock & roll brengen! Als klapstuk van de avond komt de foute Elvis een stevig stukje Rpck & Roll brengen. Foute haren, pak dat niet past etc. Uw gasten rollen om van het lachen.
Johny treedt op in zijn campingsmoking. Uw artiest: Johny Amsterdam; maar dan in campingsmoking. Hilarisch!
Wij maken foto's van uw feest en plaatsen die op deze website. Op uw verzoek sturen wij u een cd met de grote formaten toe. Wij maken foto's van uw feest en plaatsen die op de facebookpagina van Johny Amsterdam. Op uw verzoek sturen wij u een cd met de grote formaten toe.
Johny deelt tijdens zijn optreden T-shirts uit! De tekst: Ik ben fan van Johny Amsterdam. Johny deelt T-shirts uit. Fan met t-shirt ter waarde van 20! euro!!!!
Johny deelt zijn CD-single Johny deelt zijn CD-single "Het is een nacht uit" uit! CD uitgebracht in 2011.Een echte hit. Nu moet Hilversum de kracht er nog van inzien. De fans gaan allemaal uit hun dak. Beluister de hit in de mediaplayer op deze site.
Uw show is voorzien van DJ Dino! Uw show is voorzien van een DJ. Hij heeft de beschikking over een muziekcomputer en draait de muziek zoals besproken. Camping, fout of hollands. Bij bedrijfsfeesten voorzien wij de shows altijd in overleg van een fout discoblokje.
Uw show is voorzien van een karaoke gedeelte. Let op; het zal geen karaokeshow worden van de door u bestelde tijdsduur. Uw show is voorzien van een set aanvullende karaoke. Meestal in het laatste uurtje willen de gasten zelf zingen en wij bieden ze die mogelijkheid. Let op; het is niet de bedoeling dat de door u geboekte show een karaokeshow wordt behalve wanneer dat in overleg met u is besproken.
In de show zal een lekker dansbaar dansblokje worden opgenomen om de (vooral bij bedrijfsfeesten) aanwezigen die niet zo van al het NL geweld houden te plezieren. In de show zal een lekker dansbaar dansblokje worden opgenomen om de (vooral bij bedrijfsfeesten) aanwezigen die niet zo van al het NL geweld houden te plezieren.
Johny's Rad van Fortuin. Johny neemt zijn rad van fortuin mee en een doos vol onzinnige prijzen en maakt middels een hilarische ronde alle prijswinnaars bekend!
Onze drive in show is voorzien van een lichtshow. Uw geboekte drive in show is voorzien van een lichtshow.
Johny neemt decor mee. De hoeveelheid is afhankelijk van uw geboekte show. Vraag bij twijfel even na aan uw boekingsbureau. Johny neemt decor mee. De hoeveelheid is afhankelijk van uw geboekte show. Vraag bij twijfel even na aan uw boekingsbureau.

Fans online

We hebben 4 gasten en geen leden online

Luister mijn hit!

Facebook Like